RESERVEREN

GROEPEN - FEESTEN- EVENEMENTEN

Brasserie Oregano op de Bredabaan heeft alles voor groepen en bedrijfsgroepen die op restaurant willen in het hart van de gemeente Brasschaat. Allereerst bieden we een gezellige ruimte waar je als groep in alle privacy en comfort van geniet of maken wij plaats op ons grote en gezellige terras. Daarnaast werken we voor groepen graag een culinair voorstel uit op maat. Laat ons weten wat je wenst, ons keukenteam speelt hier gericht op in. Alles is mogelijk voor groepen die bij ons in centrum Brasschaat willen genieten van Italiaanse klassiekers op maat van uw event: ontbijt, diner, lunch,…  Laat aan ons weten wat je wenst, al snel ontvangt je een volledig voorstel op maat.

Laat ons ervaren en ambitieus team jou telkens weer verwennen met overheerlijke klassieke, Italiaanse gerechten, hartige Pizza’s bereid met verse marktgroenten en typisch Italiaanse streekproducten.. ​

Italiaans restaurant Oregano Brasschaat
reserveren Oregano Brasschaat
Lekker vers ijs Oregano Brasschaat
Groepen
Vraag naar onze menu's op maat van uw evenement of feest.
- Brasserie Oregano
"Lekkere klassiekers met een twist, fantastische bediening, het is altijd zeer aangenaam en gezellig vertoeven zowel met 2, als met vrienden en familie. Wij komen zeker terug! "
- Familie Verbeeck - Stuyvers

ONTDEK OOK ONZE ANDERE ETABLISSEMENTEN

Brasserie
HULSTKAMP

is een authentieke zaak gelegen op de De Keyserlei in hartje Antwerpen vlakbij het Centraal Station. De zaak bestaat sinds 1907 en is sindsdien een vast begrip geworden. Wie hier binnenstapt, ademt meteen de sfeer van weleer in. Het was in deze zaak waar onder andere de dichter Paul Van Ostaijen en de Antwerpse kunstenaarsbohème vertoefden.

Hulstkamp is  niet alleen een toeristisch trekpleister waar overheerlijke klassieke Belgische en Franse gerechten worden geserveerd, maar ook het stamcafé van vele Antwerpenaren.